Vedic Art

“Vedic Art is a navigation map. Use the compass you have in your mind and find the way to the chamber of peace in your heart. Then, when you dip your brush in the light, the space and the bliss, eternity will be pictured

1 November 2004 - Curt Källman - Founder of Vedic Art

vedic art

Zoek je meer balans in je leven?

Ervaar je teveel drukte in je leven, teveel prikkels?

Zoek je een creatieve uitlaatklep?

Wil je je hoofd leegmaken; verstand op nul; even alle drukte vergeten?

Wil je contact maken met jezelf op een natuurlijke manier?

Heb je al jaren alle schildermateriaal in huis, maar geraak je niet over het witte doek heen omdat je niet weet hoe te beginnen?…

Via de 17 principes van Vedic Art kom je tot rust en krijg je de kans om zonder oordeel en in alle vrijheid te ontdekken wat schilderen met jou doet. Je hebt totaal geen voorkennis nodig, ook jij kan het! Je krijgt stap voor stap tools aangereikt om spelenderwijs te experimenteren met kleur en doek, met ongelooflijk mooie processen die zich kunnen af spelen; zowel intern als via het doek. Zo geef je aandacht aan je diepste zelf en aan datgene wat jou nu bezighoudt. Je schildert op jouw gevoel. Want jouw emoties willen jou wat vertellen.

Tijdens de basiscursus gaan we samen op pad. Je doorloopt de 17 principes aan de hand van kleine creatieve opdrachten die je uitnodigen of uitdagen een diepere laag in jezelf aan te raken. Ik geef je daarbij ondersteuning. Vedic Art is als een taal of toolbox die je helpt om in jouw proces te duiken. Het proces is hier belangrijker dan het resultaat! Doordat je jezelf de tijd gunt in dit proces, krijg je de kans om echt iets in beweging te zetten in jouw innerlijke beleving: een probleem TRANSFORMEREN naar een uitdaging! Een waardevolle investering in jezelf en jouw ontwikkeling vanuit jouw gevoel, jouw ♥; op zoek naar jouw innerlijke schat, jouw schitterende DIAMANT!

Water en Vuur - Katrien

PRAKTISCH:

Ik geef Vedic Art cursus in groep of individueel;

Prijzen (incl. BTW):

In groep:

Volwassenen cursus; 220,00 euro voor 5 halve dagen (5 u)
Familiecursus; ouder of grootouder met 1 kind (vanaf 8 jaar);
220,00 euro voor 5 halve dagen (4 u) (kind is gratis)

Individueel

Tijdstip is onderlig te bepalen
220,00 euro voor 5 halve dagen (4 u)

Proefdag Vedic Art:

Wil je de eerste 4 principes van Vedic Art doorlopen bij wijze van voorproefje?

1 halve dag (4u): 50,00 euro

De data verschijnen onder de rubriek Nieuws en op mijn FB pagina;

Inschrijving is definitief na het storten van een voorschot van 50,00 euro op mijn rekeningnr. Daarna ontvangt u ook de materialenlijst. Er is ook de mogelijkheid om een basis-pakket materialen aan te kopen voor 30,00 euro.

Reserveren kan via een mailtje naar katrien@calmthe.be of via het contactformulier.