Energetix

“Magnetisme is een natuurkracht. De magnetische energie is een elementaire energie waarvan het leven van organismen afhangt.”

- Fysicus en Nobelprijswinnaar Werner Heisenberg

Schoonheid en kracht van de Energetix juwelen

Energetix Bingen is een Duitse firma, opgericht in 2002, die kwaliteitsvolle magnetische juwelen maakt. Ze gebruiken hierbij neodymium magneten, die slechts 1% aan kracht verliezen op 100 jaar tijd. De magneten van 0,12 Tesla zijn mooi ingewerkt in de juweeltjes, die dag en nacht gedragen kunnen worden. Sommige juwelen bevatten koper (dit is een ontstekingsremmer en moet op de huid worden gedragen). Alle sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en ze zijn bovendien nikkel- en allergievrij.

Door het stijlvol design en de welzijnsfactor zijn de Energetix juwelen zowel aantrekkelijk als aangenaam om te dragen.

Er is ook een wellness assortiment: o.a. het flexibel inzetbaar magneethartje, het magneetstaafje om gemagnetiseerd water te maken, accessoires voor dieren en een magneetbandage.

Wilt u graag meer weten over de werking van deze juwelen? Wist u dat u als gastvrouw van een homeparty gratis juweeltjes mag uitkiezen voor 10% van de omzet van die avond? U kan bij mij terecht voor zowel losse verkoop als voor de organisatie van een presentatie bij u thuis. U mag mij altijd vrijblijvend contacteren voor inlichtingen.

Extra dimensie van de magneetmassage

Magneten

Tijdens de magneetmassage gebruik ik magnetische pebbles van 0,22 Tesla om ongemakken van stress en spanningsklachten te verminderen. Om het beste resultaat te verkrijgen is het belangrijk dat de massage langzaam wordt uitgevoerd en dat de streken herhaald worden, zodat de magneet optimaal zijn werk kan doen.

Deze massage kan ook over de kleding heen uitgevoerd worden en is dus zeer laagdrempelig. De massage kan zowel liggend als zittend toegepast worden.

Het is erg belangrijk om na deze massage water te drinken zodat de losgekomen afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

Opgelet: Mensen met een pacemaker of een ander medische apparaat met een batterij mogen geen magneetjuwelen dragen of magneetmassage ondergaan (magneet kan batterij leegtrekken).